Rendkívüli kulturális közlemény

2020. március 16. 13:35:39  nyomtatási kép


Rendkívüli kulturális közlemény
 
 
A mai naptól a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár valamennyi intézményegységében, telephelyén a közösségi szolgáltatásokat a járványügyi helyzet miatt következő intézkedésig felfüggesztem, illetve megtiltom!
 
A Dr. Batthyány-Strattmann László múzeumban nem fogadunk látogatókat, ez vonatkozik az előre bejelentett csoportokra is!

A Faludi Ferenc Könyvtárban a kölcsönzés és minden más olvasói szolgáltatás szünetel. A kölcsönzési határidők módosulnak, az újbóli nyitás utánra tolódnak. A rendelkezés a fiókkönyvtárakra is vonatkozik.

A Kulturális Központ minden egyes telephelyén a közösségi tevékenységet megtiltom! Ez vonatkozik a Berzsenyi utcai épületre, a Batthyány Örökségközpont és Színházteremre, a felsőberkifalui és a horvátnádaljai klubhelyiségekre is!

Az intézményegységekben egyéb rendelkezésig belső munkavégzés, illetve ügyelet van.

Kérjük, kerüljék a személyes megkereséseket, halaszthatatlan ügyekben keressenek minket telefonon vagy online felületeken!
 
A korábban megváltott színházjegyek visszaváltását jelen helyzet szerint április 30-ig felfüggesztjük. Kérjük, mindenki őrizze meg a jegyét, hogy a helyzet normalizálódása után azokat visszaválthassuk, illetve igény esetén másik előadásra cserélhessük!
 
A felelősségvállalás közös ügyünk! Tartsuk be az elvárt szabályokat!
 
Vigyázzanak magukra és egymásra!
 
 
Körmend, 2020. március 16.
 
 
Hadnagyné Vörös Márta, sk.
igazgató